Royal Icing
Artikelnummer
ROYIC
Glazuur dat volledig hard wordt. Ook voor decoraties zoals rozen mee te spuiten en koekjes te glazuren.
Bereidingswijze: zeef 500 gram mix en meng dit met 70 ml water voor een Royal Icing in stijve consistentie. Klop de mix en het water ca. 3-5 minuten rustig door elkaar tot de icing goed wit is.
Ingredienten: suiker, kipeiwitpoeder, voedingszuur E330.
Allergenen: kippenei.
Bereidingswijze: zeef 500 gram mix en meng dit met 70 ml water voor een Royal Icing in stijve consistentie. Klop de mix en het water ca. 3-5 minuten rustig door elkaar tot de icing goed wit is.
Ingredienten: suiker, kipeiwitpoeder, voedingszuur E330.
Allergenen: kippenei.
Artikelnummer | ROYIC |
---|---|
Verpakkingseenheid | 1000 gr. |
Maat | n.v.t. |
Materiaal | Suiker |
€ 7,70
Fondant Glazuur